Ét af hvert spil

SPILBOKS

SPILBOKS

SPILBOKS

Det skal være sjovt at arbejde med sprog og grammatik! Med Minlærings Spilboks får I mulighed for at prøve alle vores brætspil i undervisningen. Med spilboksen får I ét eksemplar af hvert spil til fagene engelsk (Grammarian), almen sprogforståelse (Syntaxia), tysk (Das Verbrechen im Hotel) og spansk (El Juego).

BRÆTSPIL

Grammarian

ENGELSK

Planeten Grammarian er i krise, og kun en god sprogforståelse og grammatisk viden kan få bugt med de altødelæggende monstre. Historien om Grammarians skæbne udfolder sig visuelt og narrativt, mens I rejser fra region til region, besejrer monstre og træner jeres engelske grammatik.

Syntaxia

ALMEN SPROGFORSTÅELSE

Eleverne er fanget i Syntaxia, en skruppeløs underverden, hvor de er nødt til at samarbejde om at løse kreative sproglige opgaver om bl.a. sætningsanalyse, pragmatik og semantik for at slippe ud!

Das Verbrechen im Hotel

TYSK

I Das Verbrechen im Hotel spiller eleverne en detektiv, der vågner omtåget og forvirret op på et mystisk hotel. Det er op til eleverne at opklare forbrydelsen ved at samle ledetråde i hotellets rum, hvor forskellige scenarier udspiller sig og udfordrer eleverne i grammatik, kommunikation og viden om kultur.

El Juego

SPANSK

Hvad der skulle have været en hyggelig studietur til Spanien, ender i et sandt mareridt! En bindegal seriemorder har fanget en flok spanskelever i et udspekuleret spil, og for at slippe ud af hans rædselshus skal eleverne arbejde sammen om at løse gåder, der stiller krav til deres spanske ordforråd og grammatiske forståelse.

Cloning Instructions

"MINE ELEVER VAR MEGET BEGEJSTREDE FOR VIDEOHISTORIERNE. DER VAR FLERE, DER FIK SMÅ AHA-OPLEVELSER."

GRAMMARIAN

"SPILLET ER PÅ FLERE PLANER GENNEMTÆNKT OG KVALITETSMÆSSIGT FLOT."

SYNTAXIA

"LAYOUTET OG SPILLEPLADEN ER FLOT SAT OP, OG DE SMÅ ANIMATIONSFILM ER VELPRODUCEREDE MED AUTENTISK TYSK SPROG."

El juego

SPILBOKS

Spil til alle sprogfagene
Bestil spilboks