TRÆNINGSHÆFTEr til engelsk

træning i engelsk på en sjov måde

engelsk, mellemtrin

Steam age

Lad dine elever træne i motiverende og visuelt stimulerende træningshæfter med fokus på engelsk ordforråd, kommunikation og grammatik. Hæftet indeholder også animerede videoer om hovedpersonerne Cole og Lily på eventyr i et højteknologisk fremtidsunivers.

TRÆNINGSHÆFTER

Steam Age: Exploring Gear City

TRÆNINGSHÆFTE TIL 4. KLASSE

Engelsk ordforråd, kommunikation og grammatik
Mellemtrin
80 sider med varierede øvelser og animerede videoer

Steam Age: Exploring Gear City er det første hæfte i steampunk-fortællingen om Lily og Cole, der bor i fremtidens London, kaldet Gear City.
Eleverne skal arbejde med engelsk ordforråd, kommunikation og grammatik i varierede skrive-, læse-, lytte-, tegne- og taleøvelser målrettet de faglige mål i 4. klasse. Hæftet indeholder seks tematiske kapitler om Schools in England, The Street, Machines and Inventions, London, English Traditions og Travelling.
I hvert kapitel er der desuden øvelser med et eksplicit grammatisk fokus på hhv. navneord og kendeord, to be i nutid og datid, to have i nutid og datid, tillægsord, forholdsord og ordklasser.
Det tematiske og grammatiske fokus kombineres i hvert kapitel i relevante chunks, så elevernes kommunikative færdigheder udvikles.

Som en rød tråd gennem hæftet løber fortællingen om Lily og Cole, der lever i et steampunk-univers i fremtidens London, kaldet Gear City. Deres samfund er højteknologisk og eventyrligt, men også præget af ulighed, hvilket bringer det umage par sammen. I slutningen af hvert kapitel skal eleverne arbejde med en animeret video om Lily og Cole, der gennem hæftet bygger en tidsmaskine, så de kan besøge London, som vi kender byen i dag. På den måde indfanges eleverne i universet, de lærer om engelsk kultur og geografi i en medrivende fortælling, og de introduceres til at arbejde fagligt med multimodale medier.

KOMMER SNART